Puls 12.01.00


Marit og Marion; M2M:
Den første norske,
pressekonferansen gikk
strålende, jenter!
Foto: VIDAR RUUD ( )


M2M

Warner Music

Tips noen om denne saken


Les også

Øya 2009: Publikumsvennlige apekatter (14.08.09)

Marit Larsen: The Chase (03.11.08)

Meat Loaf: Bat Out Of Hell III - The Monster Is Loose (06.11.06)

Magiske Marit (25.10.06)

Quart 2006: dag 4 (08.07.06)

Marit Larsen: Under The Surface (24.03.06)

M2M roses i amerikansk presse (08.03.00)

M2M: Shades Of Purple (06.03.00)

M2M: Don't Say You Love Me (sgl) (24.11.99)Kalender- Vi er ikke "lagd", vi er helt M2M!

- Vi har vært heldige som har fått jobbe med så mange flinke produsenter. Og så hyggelige som de var – ingen assholes, liksom… Marit Larsen (16) og Marion Ravn (15), etter hvert bedre kjent som M2M, har holdt pressekonferanse.

Lørenskog-duoen er virkelig i ferd med å bli kasta ut på åpent hav. Tenåringene ”vet ikke helt” hvor de skal reise hen i morgen eller overimorgen, men de skal i hvert fall til Orlando, USA, Disneyworld, og så til Tyskland og så…

De innleder med å synge sin første singel, #link_1#. Den er nettopp sluppet i Norge, går overalt på radio, og er solgt i en halv million i Statene. De viser seg å være flinke på scenen, med en deilig, naturlig utstråling. Marit spiller gitar og synger, mens Marion utelukkende konsentrerer seg om det vokale. De synger nesten likt, og har stemmer som klinger fint sammen.

… at de elsker deg, liksom…

De gjør en låt til, ”Everything You Do”, en sang de skrev for to år siden – en fin, midtempo popsang; med et sånt refreng som sånne refreng skal være: Everything you do/Makes me wanna og uh-uuuh-ah-aaah…

- Den handler om at det er så mange gutter der ute som liker å si at de elsker deg, liksom. Vi mener at de virkelig må mene det.

Sier Marit & Marion.

De traff hverandre som fem-åringer, men “begynte ikke å skrive sanger før vi var sånn tolv”. Bare i fjor skrev de 30 låter, men det var ikke plass til mer enn 13 på debutalbumet. ”Shades Of Purple” kommer 21. februar.

- Inspirasjonskilder?

Marit nevner Eric Clapton, ”siden jeg spiller gitar”, og ellers alle som skriver sangene sine sjøl; Oasis… og Cat Stevens, mener Marion. – Han har så mange rare tekster.

Skole & jus

De har vært mye ute og reist det siste halvåret, og Marion har faktisk med seg sin skolelærer på tur. Marit har hatt et skoleopphold, men tar fatt i disse dager fatt på fjernundervisning for å få fullført videregående.

- Har dere skaffa dere noe jus/advokat-hjelp på vei ut i den store verden?

- Er det ikke slikt man har plateselskap til, da…?

De skulle ha tatt seg en prat med Paul McCartney, tenker vi – han er jo så veldig fornøyd med at han i ungdommen overlot slike ting til plateselskap… Jenter; om dere leser dette: Her er telefonnummeret til Gramart: 22110551.

- Ikke noe ”lagd” produkt

- De har blitt veldig flinke i engelsk, og syns det er veldig moro å snakke med briter. De spør gjerne hvor i Amerika de unge damene kommer fra. Videre er de veldig opptatt av å være seg sjøl, folk skal forstå at M2M ikke er ”lagd” på noe vis.

- Vi får gjøre akkurat som vi vil av plateselskapet, og jo – plata er helt M2M.

- Om de treffer mye gutter underveis…?

- Vi treffer en del kule gutter, men ikke nok!

Marit Larsen og Marion Ravn virker som to helt vanlige jenter midt i tenåra. De later til å ha et sundt vett i behold, og vi får bare håpe noen tar godt vare på dem.


Arild Rønsen

submit to redditSiste saker

Wallmans Oslo: Nå med svensker!

OPTIMIST: En hitparade uten sidestykke!

22: "...men rocken var ikke død!"

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind