Puls 19.02.13


Kraftwerk
Øyafestivalen 2013
19.02.2013

Tips noen om denne saken


Les også

KalenderKraftwerk til Øya

Krautrockpionerene i Kraftwerk spiller på Øyafestivalen 9. august, og Enga kommer til å være full av publikummere med 3D-briller, kan festivalen melde.

Øyafestivalen kunne allerede i forrige uke melde at de var utsolgt for ukespass, noe som er rekortidlig for oslofestivalens vedkommende. Det er imidlertid fortsatt mulig å kjøpe dagspass til alle dagene.

Likevel fortsetter de å utvide programmet med interessante artister, og i dag annonserte Øyafestivalen at det tyske krautrockelectronicabandet Kraftwerk står på scenen 9. august. Bandets sjef Ralf Hütter har siden 2009 drevet med et visstnok ganske spektakulært 3D-show, og det er første gangen noe slikt fremføres på Øyafestivalen.

Fra før er artister som Blur, The Knife og Tame Impala klare for festivalen, noe som gjør at også Puls-redaksjonen trolig blir å finne på festivalen i år som i fjor, trolig også denne gangen i godt humør og med en øl i hånda.

For de som ikke orker å vente helt til Middelalderparken åpner i august, er High On Fire klare for Øya Open 24. februar på John Dee som en smakebit på hva vi kan vente oss på sensommeren.


Petter Brønstad

submit to redditSiste saker

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.

Christer Torjussen: Norges svar på Louis CK