Puls 08.02.13


Sander Owen
Vengeance
Drumquake

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Sander Owen - Vengeance (Kelkoo)

Søk etter Sander Owen: Vengeance på Amazon.com


Les også

KalenderSander Owen - Vengeance

Sing & songwriter Sander Owen har til tross for sine beskjedne 35 år allerede spilt musikk i over tre tiår, med hovedvekt som trommeslager. Fra sine barndomsår i Skien til hektiske år i Hollywood, har han hentet inspirasjon og gått fra trommis til multimusiker. Dette får vi glede av på hans debutalbum Vengeance.

Albumet inneholder ni gode låter, deriblant singelen Boy, som har vært tilgjengelig en stund.
Sander Owen leverer musikk for musikere, gjerne dyktige musikere. Det er finesser og finurligheter å finne i alle sangene. Naturlig nok imponerer trommespillingen mest, for der er han i sitt ess. Han har fått med seg en stjernespekket gjeng av musikere. På bass finner vi Ric Fiarabracci, som har spilt med bl.a. Billy Cobham og Tom Jones. På seksstrenger har vi Brett Garsed, kjent fra bl.a. Nelson.
Åpningslåten og albumets beste låt er Nothing. Andre godbiter er Propaganda og Good Stuff. Lydbildet er godt og avballansert, og kler låtene bra.

Sander Owen er igjen på vei tilbake til USA, denne gangen Denver, Colorado. Det kan bli en god stund før vi får muligheten til å overvære han live, men får du sjansen er det bare å møte opp.

Albumet er å finne på Spotify og på Urørt, og kommer i CD format i løpet av kort tid. Dette er good stuff!


Håkon Hovde

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.