Puls 08.01.13


Real Ones
Real Ones & The Extended Family
Breaking Records/Musikkoperatørene

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Real Ones - Real Ones & The Extended Family (Kelkoo)

Søk etter Real Ones: Real Ones & The Extended Family på Amazon.com


Les også

Real Ones: First Night On Earth (06.03.11)

Slottsfjell 2009: Big bang på entusiastisk autopilot (31.07.09)

Real Ones: This Is Camping (04.03.03)

Real Ones slipper debutalbumet 3. mars (29.01.03)KalenderReal Ones - Real Ones & The Extended Family

Bergenske Real Ones har imponerende mange gode venner - venner som attpåtil kan synge. Mange gjesteartister bidrar for å få de 11 sporene av dette overskuddsprosjektet til å bli et vellykket familieselskap.

Når det først inviteres til stort familiekalas, håper man på få pinlige øyeblikk og at alle viser seg fra sin beste side. At onkel Kåre ikke blir drita full igjen, eller at storesøster holder nok en pinlig tale. Real Ones & Sondre Lerche drar i gang festen med fengende, dansbare rytmer i The world says no, før Svein Torleif Bjella stripper det ned rett etterpå med Ei ørlita stund - uten å være festbrems av den grunn. Bob Marley coveren Waiting i vain er alltid et hyggelig gjenhør, men har man først hørt rastamannen blir det vanskelig å storkose seg med andre versjoner. Det samme kan ikke sies om Jonas Alaska som absolutt ikke gjør noen skam på Robyns Call your girlfriend. Det høres nesten ut som Wilco på sitt beste når Alaska får frem en helt annen varme og nærhet i låten enn vår svenske venn.

Det snåleste bidraget kommer fra Lars Lillo Stenberg som slår fast at (You make me feel like a) Natural woman hvor sikkert flere av festdeltakerne setter konjakken i halsen. Noen stripper ned, mens andre guffer opp. Festen er på sitt absolutte høydepunkt når Razika gjør en strålende versjon av Kate og Anna McGarrigles Complainte Pour Ste Catherine som på norsk er blitt Ingen kommer unna politikken. Vi løftes videre når Casiokids bidrar på Fot i hose og dansegulvet er overfullt. Real Ones & Geoff Berner runder av et hyggelig familieselskap i fin stil med Light enough to travel, men da er nok allerede de fleste baktunge og på vei hjem eller til et nachspiel.


Stig Erlend Midtgård

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.