Puls 30.10.12


Depui
Manhood

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Depui - Manhood (Kelkoo)

Søk etter Depui: Manhood på Amazon.com


Les også

KalenderDepui: Manhood

Depui sitt debutalbum «Manhood» er som om Tom Waits hadde blitt født på Evje og som femåring setter fast en femkroning i halsen. Det er slik stemmen hans er blitt, og det den minner om.

Musikalsk er han i blues-verden med litt "Balkanstyle" og litt folkemusikk krydder. Jeg syns stemmen hans er perfekt til denne typer låter. Jeg føler meg veldig internasjonal når jeg hører på albumet. Det er som en reise musikalsk fra New Orleans til Paris, med noen stopp på turen.

Gode musikere og koringen til kordamen Melina Oz - kor og perk (Maudlin Minx) er helt nydelig. Det er forståelig at Depui har fått et fotfeste i Norge med denne platen. Det er en proff produksjon, låtene er stemningsoppbyggende og de har en  "tramptrakkende" feeling. Albumet er produsert av Thomas Wang i Urban Sound studio i Oslo, som også har mikset låter for Heroes & Zeroes og Benea Reach.
 
Med sin korte spilletid på 24,22 virker det for meg som om albumet er en slags innfallsport i den verden Depui har tenkt å vise oss senere i sin karriere. Han er spennende og han er dyktig. Sjekk ut albumet og få den samme varme følelsen som jeg fikk!
 
For hvis du liker Kaizers Orchester tror jeg du vil like Depui sin stil.


Frode Kjellevold Klementsen

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.