Puls 13.10.03


( )


Jim Stärk
No Time Wasted
Supermono
Distr: Sonet/Universal

Tips noen om denne saken

Sammenlign pris på Jim Stärk - No Time Wasted (Kelkoo)

Søk etter Jim Stärk: No Time Wasted på Amazon.com


Les også

KalenderJim Stärk: No Time Wasted

Nå kan høstmørket bare komme. For når regnet høljer ned ute, er det å sitte å høre på Jim Stärk det beste du kan gjøre. "No Time Wasted" er 40 minutter med noe av det fineste som har kommet ut av Norge noensinne.

Einar Stokke Fadnes, Inge Sørbrøden, Asbjørn Ribe og Tom Rudi Torjussen holdt seg innendørs i sommer. Nærmere bestemt på Fjære Prestegård i idylliske Grimstad i juli i år. Der ble No Time Wasted til.

Ten Songs And Hey Hey viste at noe var på gang, men på No Time Wasted faller alt på plass, bare ett år etter debuten. Ribe og Torjussen har sin blant annet sin fortid hos henholdsvis Number Seven Deli og Claudia Scott, men Jim Stärk er ikke preget av enkeltnavn og enkeltprestasjoner - det er et kollektiv som har blitt farlig bra.

"Honest (Trying To Be A Man)" har et fantastisk drivende refreng, nydelig forankret i et akustiskpreget komp med visper og perfekt produksjon. Det låter så ekte at du føler at du har disse fire eminente musikerne i din egen stue - i levende live.

Jim Stärk befinner seg imponerende kvalitativt i et fra før rimelig oppkjørt landskap i mellom akustisk preget melankoli med et litt roots-/country preget tilsnitt. Det er bare å se frem til en høst sammen med No Time Wasteds 10 utmerkede spor. Ikke ett eneste er dårlig. Ikke ett eneste er platefyll.

Det er bare å komme seg ut for å kjøpe skiva før det blir altfor kaldt og surt ute - No Time Wasted!


( )


Odd Inge Rand

submit to redditSiste saker

Lars Kolberg: Sort Blod

Summoning: With Doom We Come

Westhagen: Time To Leave Things Behind

Deep Purple: De gamle er fortsatt eldst!

Fremmed Rase: «Det e’ så varmt inn hær!»

Løkki: Hva norsk musikk trenger akkurat nå.